Hvad skal du bruge for at lave din egen hjemmeside

Del med en ven

Sådan kommer du i gang med en ny hjemmeside

Når du skal lave din egen hjemmeside, er der nogle ting, som er helt essentielle at få styr på, for at få dit website online. Det er ting som domæne og en hostingaftale. Alle .dk domæner bliver udbudt af DK Hostmaster, men mange hostingleverandører kan sørge for registrering af domænet samtidigt med, at du opretter en hostingaftale.

 

En af disse udbydere er simply.com, som tilbyder prisvenlige hostingaftaler, og giver dig god kontrol over dit domæne. Hos Rise & Design benytter vi os af Simply, og har i den forbindelse en rabatkode du kan bruge ved checkout. Rabatkoden er RND30, som giver 30% på hele din ordre.

 

Overvej hvordan siden skal laves

Der er flere måder at lave en ny hjemmeside. Du kan enten kode den selv, men det er de færreste der har tid og tålmodighed til dette. 

 

Alternativt kan du benytte dig af et CMS System som WordPress, hvor du ved hjælp af forskellige udvidelser kan komme igang meget hurtigt. Hvis man gerne vil kunne trække rundt på elementerne og have dem til, at lægge sig som du lige havde forestillet dig det, kan du bruge den tilføjelse der hedder Elementor. 

 

Det er en drag & drop løsning, der giver mulighed for at lave en masse forskellige designs, men hvis man ikke lige er en designhaj, er der utallige skabeloner, du kan starte med. Hvis du har benyttet dig af Simply, kan både WordPress og Elementor installeres ved et enkelt klik i dit kontrolpanel.

Få vores nyhedsbrev

Få løbende opdateringer og gode råd fra professionelle webdesignere

Andre indlæg

Vil du have professionelle til at lave din hjemmeside?

Kontakt os nedenfor og hør hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed